Dag 16

86,8 kg
Morgon
Nu så ska väl rutinerna återgå till det normala efter helgen. Kalaset igår gick galant..fick mycket bra saker o stoppade inte i mig något !! Väldigt stolt då de fanns diverse läckerheter!! Dock har ju nu frysen full så snälla mina vänner..har ni inget för er någon dag så kom över på en fika vettja..!!

Idag ska jag försöka få ihop mina steg ordentliget. Tänkte ta en långpromenad lite senare..!!! Hoppas jag iaf..=)

Kväll
Ikväll rann droppen över på de varma sopporna..jag tog en tomatsoppa och pressade till och med i en färsk vitlök för att det skulle bli bättre, men nej...tog 2 skedar o allt vände sig i magen på mig. Nu åker de resterande 4 påsarna av tomatsoppa ner i sopporna !! Fy fan o kycklingsoppan har jag också i stort sätt tröttnat på, nej nu är det INTE roligt..tog ett halvt ägg till kvällsmat istället. 5 dagar kvar på denna diets första etapp. Imorgon ska jag till Itrim o köpa de färdigblandade shakesen..det tror jag får bli min räddning tiden som är kvar. Om jag räknar lite på det nu..hm det är exakt 20 måltider kvar. Då kan jag antingen köpa 5 pkt klara drycker 4st a` 99kr eller en skak 12st 199kr o 2 paket färdiga à 99kr. Hmm så alltså antingen 495 kr eller 397 kr. Lite o fundera på tills imorgon. Sen på söndag då får jag äntligen börja med det andra...jag gillart skarpt..!!

Kommentarer
Postat av: Eline

Vilken pärs!! En sådan festhelg och ändå inga snedsteg. Har du klarat detta, klarar du väl allt?! Du borde blogga annars oxå, kul att läsa :)

2011-09-12 @ 15:50:33
URL: http://eleline.blogspot.com
Postat av: Lollo

HEJA HEJA!!! Kom igen! Men jag förstår dig angående tomatsoppan den såg...vattnig ut=) Men jag vet att du inte kommer ge dig nu när du kommit så långt det är helt enastående gjort av dig! Hade jag vart i din sats hade jag antagligen låst in mig i ett rum med alla godsaker på kalaset o moffat! Men det gjorde inte du, och vet du vad vi kallar det? Självbehärskning, något som är väääldigt svårt! Alla tummar upp för dig!!!

2011-09-12 @ 21:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0