Ojoj va dåligt de börjar gå

Gud va länge sedan det var jag skrev här nu. Det beror på 2 orsaker. Dels att jag har haft sjukt mycket o göra o dels för att jag inte har lyckats längre. Har börjat äta igen och ska igentligen äta varierat dvs. 2 mål mat o två ersättningar..det går åt helvete. Vilket såklart kommer resultera i att jag går upp allt igen. Så imorgon ska jag ringa ITRIM och boka in ett möte med min coach för att se hur vi ska gå vidare för nu är de INTE okej.. Vägde mig alltså kvällstid med massa kläder o nyäten o vägde 84,4kg. Det är INTE okej o jag får ångest bara jag tänker på det igen. Suck jag visste att jag skulle hamna här igen. Varför ska de va så svårt o fixa det hela vägen ner...fan va misspepp jag känner mig nu!!!

Dag 44

Måndag idag...då jag gick upp tidigt igår o jobbade och glömde helt bort att väga mig. Så vi tar det hela idag istället. Vi börjar med den jobbiga biten direkt då. Vikten...idag stod MIN våg på 83,0 kg. En viktminskning sen förra veckan på 1,4 kg. Inga mängder men ändå neråt vilket jag är nöjd med. Börjar få väldigt svårt att följa den här dieten nu. Mest så att det är bara barsen som går att äta. De varma vill jag mest kräkas av. Så de blir en del grönsaker mellan varven istället o det har även slunkit ner en vasaknäcke med gurka på. Ska ta upp med min ledare att jag nog måste börja på varierat för jag tror inte att 4 veckor till kommer funka. Eller jag vet att de inte kommer funka. Det börjar dra igång på allvar i skolan också. Måste ha mycket i huvudet o läsa en jävla massa olika saker i denna kurs. Vi har från början fått höra att ca 40% av eleverna kuggar i den här kursen. Men när ska jag hinna läsa. Vi har gått nästan heldagar nu i 2 veckor i efter skolan är de barnhämtning, hundpromenad, matlagning, lek o bus stund, bad/dusch gos i soffan o nattning. Sen är de ju träningsdagar på det också...suck känns som jag kommer bli en av dom 40 %. Ska lägga mig o läsa lite i sängen när M somnat..!!

Dag 36

Jaha...då va de söndag igen då. Med andra ord vägning och summering av veckan. Ja vi börjar väl med dagens vikt. 84,4 kg. En viktminskning på 1,2 kg sedan förra söndagen och en total viktminskning på 7,8 kg. Jag tänkte också ta modet till mig o lädda upp lite bilder så får ni avgöra om det syns någe. Igår va ingen bra dag alls..jag smååt. Första gången sedan jag började med dieten. Så nu stramar vi åt tyglarna och säger ett BIG NO NO till det...För övrigt har veckan gått bra. Fortfarande svårt med stegen men jag som tappat lite på vattnet har blivit lite bättre på det. Plockat fram ännu ett par byxor ur garderoben idag. Knäpper inte gärna översta knappen ännu men annars sitter dom bra..Det är nice kan jag tala om. Nu blir de snart att fara o köra gocart för första gången i mitt liv...=)

RSS 2.0