Dag 15

87,2 kg
Det blir bara ett inlägg idag. Tänkte bara berätta kortfattat om hur helgen gått såhär långt.
Fredag kväll var vi på inflyttningskalas. Det serverades tacos..alltså det absolut bästa jag vet !!
Och nej jag kunde inte stå emot. Så jag bytta ut mina 150 kcal i kvällssoppan mot en matsked med tacokättfärs blandat med lite gurka tomat o majs. EN MATSKED. De va vad jag tog men ni kan inte ana hur juvligt det var.
Lördag va de då bröllopsdags...(vilket var ett underbart fin bröllop) Till förrätt var det en juvligt doftaden hummersoppa. Då tog jag min kycklingsoppa. Till huvudrätt var det oxfile och potatiskaka. Jag smakade lite lite på den, säg typ lika mycket som en tumme tillsammans kanske. Till efterrätt var dej limepannacotta med någon typ av bäröverdrag. ÅT INTE...=stolt. Sen var de slutligen tårta vilket jag smakade dryga teskeden av. Så jag måste säga att i stora drag så är jag nöjd över helgen så långt. Visst jag kunde låtit bli att äta något men seriöst..de gick inte !! Slänge dock i min 5 flaskor lokavatten..ja menar någe va jag ju tvungen att fylla magen med medans alla andra satt o stoppa in i ansiktet.

Nu håller jag på att förbereda för kalaset som ska vara här i em för mig. Farmor kommer hit med tårtor o kaffebröd. Jag har just klämt i mig en kycklingsoppa till lunch så jag hoppas itne behöva bli så hungrig ännu.

För att summera förra veckan (jag har ju nu övergått till vecka 3) Så -5,2kg på både veckorna så -2,2 denna vecka. Helt okej. Nu tar vi nyta tag o slutför den sista veckan av denna rivstart...sen kommer ju helt nya måltidsersättningar öppna sig...jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar efter dom maträtterna man kan äta eller bars som man kan tugga på. Ska även blogga ordentligt nu efter denna väldigt upptagna helg.


Kommentarer
Postat av: Lollo

Fantastiskt duktig har du vart!!!!!!!!

2011-09-11 @ 20:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0